Avada: Themeforest’s #1 Selling WordPress Theme of All Time

With over 70,000+ Users and counting, Avada is the most complete and trusted wordpress theme on the market.

What Else? We Have The Best Support Around

Avada is loaded with useful, functional options that allow users to quickly and easily create stunning websites. But that’s not all, when you buy Avada, rest assure that you will also get the most amazing customer support around!

• Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
  • Advanced theme options panel to easily customize your website
Buy Avada Now!

THG-Schülerin erhält Karl-von-Frisch-Preis

Februar 22nd, 2021|Kommentare deaktiviert für THG-Schülerin erhält Karl-von-Frisch-Preis

Franziska Hebbecker, Abiturientin des Jahrgangs 2020, erhielt mit ihrem Abitur auch den „Karl-von-Frisch-Preis“. Dieser zeichnet Abiturientinnen und Abiturienten mit besonderen Leistungen im Fach Biologie aus.

Erfolgreiche Teilnahme an der 32. Internationalen Biologie-Olympiade

Februar 21st, 2021|Kommentare deaktiviert für Erfolgreiche Teilnahme an der 32. Internationalen Biologie-Olympiade

Sindy Kuhl aus der Jahrgangsstufe Q2 hat sehr erfolgreich an der 32. Internationalen Biologie-Olympiade (IBO) teilgenommen. Sie erreichte die zweite Runde und erhielt besondere Ehrungen, da sie zu den Top 20 aus NRW gehörte.

THGfm-Sendungen zum Tag der Offenen Tür (aus dem Archiv)

Januar 25th, 2021|Kommentare deaktiviert für THGfm-Sendungen zum Tag der Offenen Tür (aus dem Archiv)

Da der diesjährige Tag der Offenen Tür aus Gründen des Infektionsschutzes leider entfallen musste, haben Sie hier die Möglichkeit, noch einmal in die Berichterstattung der vergangen beiden Jahre einzutauchen und somit unsere Schule noch besser kennen zu lernen. Viel Freude beim Hören wünscht das Team von THGfm!

More Ways Than Ever To Display Your Hard Work!

We’ve added several useful shortcodes and more amazing blog layouts that allow you to build amazing pages for your website.

Amazing Tools To Build Awesome Websites

• Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
  • Advanced theme options panel to easily customize your website
  • Multiple layout options for home pages, portfolio and blog section
  • Amazing shortcodes loaded with meta options for easy customization
  • We offer free support because we care about your site as much as you.
  • The #1 Selling WordPress theme on Themeforest
Purchase Now

Avada is the ultimate multi-purpose wordpress theme!

Loaded with awesome features, premium sliders, unlimited colors, advanced theme options & much more!
Purchase Now