[layerslider id="4"]
Home Version 12017-01-26T19:53:26+01:00

Avada Gives You Power To Create Something That Is Beautiful

Fully Responsive

Avada's responsive framework ensures your content looks great on all screen sizes.

Perfect For All Sizes

No matter the size of your screen or device, your site will look fantastic.

Premium Sliders

Avada includes four premium sliders that make your content stand out!

Make Your Content Stand Out

Avada includes the Layer Slider, Revolution Slider, Fusion Slider and Elastic Slider.

Amazing Elements

Avada offers incredible elements that allow you to create a beautiful site.

Build Something Beautiful

Dozens of well designed shortcodes loaded with options gives you perfect freedom.

Amazing Elements To Build Beauty

The #1 selling theme of all time on Themeforest. But don’t take our word for it, check our features and user testimonials to understand why our users have enjoyed using Avada and keep coming back time after time!

Wordpress 90%
Wordpress 85%
Wordpress 80%
Wordpress 95%

Latest From The Blog

Verschoben – Vorverkauf angelaufen

By |Januar 11th, 2022|Categories: Aktuelles, Allgemein|

Am Dienstag, den 24.05.2022 (nicht wie zunächst angekündigt im Februar!), wird der Autor, Stand-up-Comedian und Rapper „Quichotte“ das THG besuchen und ab 19:30 Uhr in der Aula sein aktuelles und sehenswertes Programm „Nicht weniger als ein Spektakel“ vorstellen. Da sämtliche Gewinne aus Eintritt und Verpflegung in die Kasse unserer Abiturstufe fließen, hoffen wir natürlich auf eine möglichst volle Aula. Karten gibt es für faire 10 Euro im Sekretariat der Schule. Die Veranstaltung findet selbstverständlich unter Einhaltung der dann gültigen Corona-Schutzverordnung statt.

Altes Handys spenden – Gutes tun und gewinnen!

By |Januar 10th, 2022|Categories: Aktuelles, Allgemein|

Im Sekretariat befindet sich fortan eine Recycling-Box, in der die Schülerinnen und Schüler – und natürlich auch die Eltern! – alte Handys entsorgen können, um seltene Erden zu recyclen und  Elektroschrott zu minimieren. Unter allen deutschlandweit eingereichten Handys verlost missio (der Anbiter der Aktion) zwei Mal jährlich ein neues Fairtrade-Handy und weitere Preise. Aber auch wenn man nicht gewinnt, bleibt das Gefühl, etwas Gutes für die Umwelt und gegen die fragwürdigen Bedingungen z.B. in den Kobaltminen Afrikas getan zu haben.

THG an der Spitze bei Deutschlands größtem Informatikwettbewerb

By |Dezember 14th, 2021|Categories: Aktuelles, Allgemein, Informatik|Tags: , |

​Im vergangenen Monat hat das Theodor-Heuss-Gymnasium in ganz besonderem Maß am Informatik-Wettbewerb teilgenommen: 551 und damit 91 Prozent seiner Schülerinnen und Schüler nahmen vom 8. bis 19. November am Informatik-Biber teil. Das ist eine der höchsten Teilnahmequote aller 2.569 mitwirkenden Bildungseinrichtungen. Dafür ​wurde nun die Schule vo​m​ BWINF (Bundeswettbewerb Informatik) ausgezeichnet und erhält ein Preisgeld in Höhe von 200 Euro.

User Reviews

I bought a copy of this theme to test and I am impressed. Not only the theme is well thought out with good amount options and excellent customisation facilities but their support at their support forum is exemplary.I can thoroughly recommend the theme and the developer. I will be buying more licenses.
Sarumbear, Avada Theme
Awesome, You People are Extraordinary with Support and I don’t know any word which is bigger than extraordinary or have written here million times! Superb Theme Superb People and Superb Support! Thanks for Awesome Help! I don’t need to buy any theme again, this is ultimate THEME for Me for Every Busin
ess and Client of Mine.
Sherman, Avada Theme
This theme is GREAT. I have tried to work with other themes in the past and always run into bugs, but not with Avada! It is very easy to customize the theme to suit your site without any code knowledge. The portfolio and sliders are a must-have for me, and Avada truly delivers! I will be sticking with Avada for quite some time!
Marymaier,, Avada Theme

Pretty Nice, What Else You Got Though?

Click Here To Find Out!