Home Version 122017-01-26T19:53:25+01:00

Avada Includes Many Pre-Built Page Layouts For Fast Setup

Avada is fully responsive and can adapt to any screen size, its incredibly fast and flexible. Try resizing your browser window to see the adaptation in action. Avada is fully responsive and can adapt to any screen size, its incredibly fast and flexible. Try resizing your browser window to see the adaptation in action.Avada is fully responsive and can adapt to any screen size, its incredibly fast and flexible. Come and join the amazing Avada community!

Aus datenschutzrechlichen Gründen benötigt Google Maps Ihre Einwilligung um geladen zu werden. Mehr Informationen finden Sie unter Datenschutzerklärung.

Located In Beautiful New York City

12345 North Main Street, New York, NY 555555
Phone: 1.800.555.6789
Fax: 1.800.555.6789
Web: www.yoursite.com

Purchase Now

Avada makes is easy to build beautiful, unique pages with the included tools

Our theme options, page options, shortcodes and more give you the power you need to create.
Purchase Now
Lid est laborum dolo rumes fugats untras. Etha rums ser quidem rerum facilis dolores nemis onis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia nemis onis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amet dolor sit amet, consectetur, adipisci amets

Why Choose Avada

• Fully responsive with a beautiful design.
  • Awesome sliders for content that pops.
  • Unlimited color options from a color picker.
  • Free support because we care about your site.
  • Constant updates bring new functionality.
  • Power elite author gives you peace of mind.

Slider Content

Amazing Elements To Build Beauty

The #1 selling theme of all time on Themeforest. But don’t take our word for it, check our features and user testimonials to understand why our users have enjoyed using Avada and keep coming back time after time!

Aus datenschutzrechlichen Gründen benötigt SoundCloud Ihre Einwilligung um geladen zu werden. Mehr Informationen finden Sie unter Datenschutzerklärung.
Wordpress 90%
Wordpress 85%
Wordpress 80%
Wordpress 95%

Latest From The Blog

Einstieg in die Oberstufe zum Schuljahr 23/24

By |September 27th, 2022|Categories: Aktuelles, Allgemein|

Durch die Umstellung von G8 auf G9 an den Gymnasien wird es im nächsten Jahr an den meisten Gymnasien keinen neuen Oberstufenjahrgang geben. Das gilt jedoch nicht für das THG! Wir stehen als Bündelungsgymnasium für alle diesjährigen Absolventen von Haupt-, Real- oder Sekundarschulen aus der Region bereit, um ihnen den Besuch der Oberstufe am Gymnasium zu ermöglichen. Dafür werden wir einen speziellen Jahrgang gründen. In den kommenden Jahren nehmen wir dann zusätzlich Wiederholer anderer Gymnasien des Abiturjahrgangs 2025 auf. Für Interessierte bieten wir im Laufe des aktuellen Schuljahres zahlreiche Informationsveranstaltungen an.

Der Schwedenaustausch: „You and me – equality!?“

By |November 28th, 2022|Categories: Aktuelles, Allgemein, Englisch|

Die sechzehn teilnehmenden Schülerinnen und Schüler bewarben sich im vergangen Schuljahr für das Erasmus-Projekt mit der Lerbäckskolan in Lund rund um das Thema Diversität und Demokratie. Der Besuch der schwedischen Partner fand bereits vom 2. Mai bis zum 10. Mai 2022 statt.

What Else You Got?