[layerslider id=“1″]

Avada Gives You Power To Create Something Beautiful

Fully Responsive

Avada's responsive framework ensures your content looks great on all screen sizes.

Perfect For All Sizes

No matter the size of your screen or device, your site will look fantastic.

Premium Sliders

Avada includes four premium sliders that make your content stand out!

Make Your Content Stand Out

Avada includes the Layer Slider, Revolution Slider, Fusion Slider and Elastic Slider.

Amazing Elements

Avada offers incredible elements that allow you to create a beautiful site.

Build Something Beautiful

Dozens of well designed shortcodes loaded with options gives you perfect freedom.

Dedicated Support

We care about your site as much as you do, you can count on us for theme support.

You Can Count On Us

We thrive on our users, and want to see everyone happy when using Avada.

Powerful Options

Avada's theme options and page options allow you to take control of your website.

Unleash The Power of Avada

We build intuitive, user-friendly options so you can quickly and easily build your site.

Free Updates With Value

We issue updates that matter; rich with amazing new features and improvements.

Its Like Getting A New Theme

Avada just keeps getting better and better, each update is like getting a brand new theme all for free.

What Else? We Have The Best Support Around

Avada is loaded with useful, functional options that allow users to quickly and easily create stunning websites. But that’s not all, when you purchase a copy of Avada you will also get the most amazing customer support around!

• Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
  • Advanced theme options panel to easily customize your website
Buy Avada Now!

April 23rd, 2021|Kommentare deaktiviert für Elternsprechtag

Liebe Eltern, aufgrund der gegenwärtigen Situation werden wir wieder den Elternsprechtag am 05. Mai 2021 (14:00 Uhr bis 19:00 Uhr) nicht als Präsenzsprechtag durchführen können. Daher werden alle Kolleginnen und Kollegen schwerpunktmäßig am Mittwoch, 05. Mai 2021, in der Zeit von 14:00 Uhr bis 19:00 Uhr zu telefonischen Beratungen zur Verfügung stehen. Bitte vereinbaren Sie wie gewohnt über die SchulCloud einen Termin mit der Lehrkraft und geben Sie eine Telefonnummer an, unter der Sie zu diesem Termin erreichbar sind.

Latein bleibt am Gymnasium lebendig

April 23rd, 2021|Kommentare deaktiviert für Latein bleibt am Gymnasium lebendig

In ihrer Ausgabe v. 13.04.2021 berichtet die Bergische Morgenpost über die Aktualität des Faches Latein. Linda Sonnborn, seit 2016 am THG und Vorsitzende des Faches Latein, betont: "Wir möchten den Schülerinnen und Schüler den Mehrwert der Sprache beibringen, zudem hilft Latein in einigen Berufsfeldern immens.  Bei uns am THG lernen 16 Schülerinnen und Schüler Latein auch nach dem Latinum noch weiter; drei haben Latein sogar als viertes Abiturfach gewählt."

5B: Unsere Ferienprojekte

April 18th, 2021|Kommentare deaktiviert für 5B: Unsere Ferienprojekte

Corona-Langeweile!? Nicht in der 5B! Die Klasse war sehr kreativ in den Osterferien und hat gebacken, gebastelt, gepflanzt und noch vieles mehr... Schaut euch hier ihre tollen Ferienprojekte an und lasst euch gerne davon inspirieren!

Amazingly Versatile Shortcodes

Lid est laborum dolo rumes fugats untras. Etha rums ser quidem rerum facilis dolores nemis onis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets emi sat.

• Fully responsive so your content looks great
  • Loaded with lots of amazing shortcodes
  • Unlimited color options via theme options
Lid est laborum dolo rumes fugats untras. Etha rums ser quidem rerum facilis dolores nemis onis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci amets uns. Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips ameet quasi architeci.
Lid est laborum dolo rumes fugats untras. Etha rums ser quidem rerum facilis dolores nemis onis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci amets uns. Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips ameet quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. amets dolores.
Lid est laborum dolo rumes fugats untras. Etha rums ser quidem rerum facilis dolores nemis onis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci amets uns. Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips ameet quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo amets dolores.