Recent Posts Shortcode

Avada comes packaged with the Recent Posts Shortcode that has 3 different designs to display your recent blog posts. This shortcode has several meta options that allow you to customize the shortcode such as; choose the number of columns from 1-6, number of posts, include or exclude categories, show or hide thumbnails, title, meta, excerpt, excerpt length and more!

3 Different Layouts

Choose from Default, Thumbnail on Side, or Date on Side as your layout. You can also choose the number of columns to be displayed, the number of posts, and which categories, as well.

Recent Posts Default Style

Januar 11th, 2022|Kommentare deaktiviert für Verschoben – Vorverkauf angelaufen

Am Dienstag, den 24.05.2022 (nicht wie zunächst angekündigt im Februar!), wird der Autor, Stand-up-Comedian und Rapper „Quichotte“ das THG besuchen und ab 19:30 Uhr in der Aula sein aktuelles und sehenswertes Programm „Nicht weniger als ein Spektakel“ vorstellen. Da sämtliche Gewinne aus Eintritt und Verpflegung in die Kasse unserer Abiturstufe fließen, hoffen wir natürlich auf eine möglichst volle Aula. Karten gibt es für faire 10 Euro im Sekretariat der Schule. Die Veranstaltung findet selbstverständlich unter Einhaltung der dann gültigen Corona-Schutzverordnung statt.

Altes Handys spenden – Gutes tun und gewinnen!

Januar 10th, 2022|Kommentare deaktiviert für Altes Handys spenden – Gutes tun und gewinnen!

Im Sekretariat befindet sich fortan eine Recycling-Box, in der die Schülerinnen und Schüler – und natürlich auch die Eltern! – alte Handys entsorgen können, um seltene Erden zu recyclen und  Elektroschrott zu minimieren. Unter allen deutschlandweit eingereichten Handys verlost missio (der Anbiter der Aktion) zwei Mal jährlich ein neues Fairtrade-Handy und weitere Preise. Aber auch wenn man nicht gewinnt, bleibt das Gefühl, etwas Gutes für die Umwelt und gegen die fragwürdigen Bedingungen z.B. in den Kobaltminen Afrikas getan zu haben.

THG an der Spitze bei Deutschlands größtem Informatikwettbewerb

Dezember 14th, 2021|Kommentare deaktiviert für THG an der Spitze bei Deutschlands größtem Informatikwettbewerb

​Im vergangenen Monat hat das Theodor-Heuss-Gymnasium in ganz besonderem Maß am Informatik-Wettbewerb teilgenommen: 551 und damit 91 Prozent seiner Schülerinnen und Schüler nahmen vom 8. bis 19. November am Informatik-Biber teil. Das ist eine der höchsten Teilnahmequote aller 2.569 mitwirkenden Bildungseinrichtungen. Dafür ​wurde nun die Schule vo​m​ BWINF (Bundeswettbewerb Informatik) ausgezeichnet und erhält ein Preisgeld in Höhe von 200 Euro.

❤ LOVE! ❤

Dezember 9th, 2021|Kommentare deaktiviert für ❤ LOVE! ❤

...anstelle vieler Worte sendet das Kollegium Euch und Ihnen in Form einer weihnachtlichen Collage Liebe und gute Wünsche ins Haus ❤

Recent Posts Thumbnails On Side Style

Recent Posts Date On Side Style

1101, 2022

1001, 2022

Use In Columns

Fit this shortcode perfectly into your website by using them with our columns shortcode. This shortcode is fully responsive and will look good on any screen.

THG an der Spitze bei Deutschlands größtem Informatikwettbewerb

❤ LOVE! ❤

Dezember 9th, 2021|Kommentare deaktiviert für ❤ LOVE! ❤

Animation Settings

The Recent Posts Shortcode can have CSS3 animations. This allow the thumbnail image on your post to animate when it comes into the viewport to helps catch the viewers eye.

Complete Set of Options

Every option and description included with the recent posts shortcode is listed below.

• layout – Can be one of these values: thumbnails-on-side, default, or date-on-side. Sets the layout for shortcode.
  • columns – Can be one of these values: 1, 2, 3, 4, 5, or 6. Sets the number of columns to be displayed.
  • number_posts – Accepts a numerical value to show how many posts are displayed. For example, 7.
  • cat_slug – The slug name of the category from which you want the posts to be displayed. Use a comma for multiple categories.
  • exclude_cats – The slug name of the category you want to exclude. Use a comma for multiple categories.
  • thumbnail – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the image thumbnail.
  • title – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the title.
  • meta – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the meta data.
  • excerpt – Can one of these values: yes, or no. This will show or hide the excerpt.
  • excerpt_length – Accepts a numerical value to show how many characters or words your excerpt will be. For example, 15.
  • strip_html – Can be one of these values: yes, or no. True will show or hide HTML content in the excerpt.
  • animation_type – Can be one of these values: none, bounce, fade, flash, shake, or slide. Sets the animation to use on the shortcode.
  • animation_direction – Can be one of these values: down, right, left, or up. Sets the incoming direction for the animation.
  • animation_speed – Accepts a numerical value from .1, which is the slowest, to 1, which is the fastest.
  • class – Add a custom class to the wrapping HTML element for further css customization.
  • id – Add a custom id to the wrapping HTML element for further css customization.

Join The 100,000+ Satisfied Avada Users!

BUY AVADA NOW!