Recent Posts Shortcode

Avada comes packaged with the Recent Posts Shortcode that has 3 different designs to display your recent blog posts. This shortcode has several meta options that allow you to customize the shortcode such as; choose the number of columns from 1-6, number of posts, include or exclude categories, show or hide thumbnails, title, meta, excerpt, excerpt length and more!

3 Different Layouts

Choose from Default, Thumbnail on Side, or Date on Side as your layout. You can also choose the number of columns to be displayed, the number of posts, and which categories, as well.

Recent Posts Default Style

Härtefallfonds „Alle Kinder essen mit“ ab Beginn des Schuljahres 2020/21

September 16th, 2020|Kommentare deaktiviert für Härtefallfonds „Alle Kinder essen mit“ ab Beginn des Schuljahres 2020/21

Sehr geehrte Damen und Herren, der Härtefallfonds „Alle Kinder essen mit“ existiert seit 2011. Zuletzt waren die Antragszahlen rückläufig, denn viele bedürftige Kinder und Jugendliche profitieren bereits von den Leistungen des Bildungs- und Teilhabepakets. Allerdings zeichnen sich etliche Regierungsbezirke und insbesondere einzelne Kommunen nach wie vor durch vergleichsweise hohe und z.T. steigende Antragszahlen aus. Wir haben uns daher entschieden, den Härtefallfonds in überarbeiteter Form neu aufzulegen.

THGfm-Sendung zur Kommunalwahl 2020 ausgezeichnet

September 10th, 2020|Kommentare deaktiviert für THGfm-Sendung zur Kommunalwahl 2020 ausgezeichnet

Am Sonntag, dem 13.09.2020, stehen in ganz NRW die Kommunalwahlen an - ein guter Grund für unser Schulradio THGfm diesem aktuellen Thema eine ganze Sendung zu widmen.

Bestimmungen zum Mund-Nase-Schutz ab 01.09.20

August 31st, 2020|Kommentare deaktiviert für Bestimmungen zum Mund-Nase-Schutz ab 01.09.20

Liebe Schülerinnen und Schüler, liebe Eltern, ab 01. September 2020 entfällt die Verpflichtung, Masken im Unterricht tragen zu müssen. Allerdings ist das Tragen von Masken nach wie vor im Schulgebäude und auf dem Schulgelände Pflicht. Die Masken dürfen erst abgenommen werden, wenn Schülerinnen und Schüler ihre Sitzplätze eingenommen haben.

Begrüßung unserer neuen Fünftklässler/innen

August 17th, 2020|Kommentare deaktiviert für Begrüßung unserer neuen Fünftklässler/innen

Die ersten Tage an der neuen Schule liegen nun hinter Euch - die meisten Lehrer habt ihr bereits kennen gelernt und Eure Mitschülerinnen und Mitschüler sind Euch nun auch nicht mehr allzu fremd. Für Euren Schulstart wünschen wir Euch alles Gute!!!

Recent Posts Thumbnails On Side Style

Recent Posts Date On Side Style

1609, 2020

1009, 2020

Use In Columns

Fit this shortcode perfectly into your website by using them with our columns shortcode. This shortcode is fully responsive and will look good on any screen.

Bestimmungen zum Mund-Nase-Schutz ab 01.09.20

Begrüßung unserer neuen Fünftklässler/innen

Animation Settings

The Recent Posts Shortcode can have CSS3 animations. This allow the thumbnail image on your post to animate when it comes into the viewport to helps catch the viewers eye.

Complete Set of Options

Every option and description included with the recent posts shortcode is listed below.

• layout – Can be one of these values: thumbnails-on-side, default, or date-on-side. Sets the layout for shortcode.
  • columns – Can be one of these values: 1, 2, 3, 4, 5, or 6. Sets the number of columns to be displayed.
  • number_posts – Accepts a numerical value to show how many posts are displayed. For example, 7.
  • cat_slug – The slug name of the category from which you want the posts to be displayed. Use a comma for multiple categories.
  • exclude_cats – The slug name of the category you want to exclude. Use a comma for multiple categories.
  • thumbnail – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the image thumbnail.
  • title – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the title.
  • meta – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the meta data.
  • excerpt – Can one of these values: yes, or no. This will show or hide the excerpt.
  • excerpt_length – Accepts a numerical value to show how many characters or words your excerpt will be. For example, 15.
  • strip_html – Can be one of these values: yes, or no. True will show or hide HTML content in the excerpt.
  • animation_type – Can be one of these values: none, bounce, fade, flash, shake, or slide. Sets the animation to use on the shortcode.
  • animation_direction – Can be one of these values: down, right, left, or up. Sets the incoming direction for the animation.
  • animation_speed – Accepts a numerical value from .1, which is the slowest, to 1, which is the fastest.
  • class – Add a custom class to the wrapping HTML element for further css customization.
  • id – Add a custom id to the wrapping HTML element for further css customization.

Join The 100,000+ Satisfied Avada Users!

BUY AVADA NOW!