Recent Posts Shortcode

Avada comes packaged with the Recent Posts Shortcode that has 3 different designs to display your recent blog posts. This shortcode has several meta options that allow you to customize the shortcode such as; choose the number of columns from 1-6, number of posts, include or exclude categories, show or hide thumbnails, title, meta, excerpt, excerpt length and more!

3 Different Layouts

Choose from Default, Thumbnail on Side, or Date on Side as your layout. You can also choose the number of columns to be displayed, the number of posts, and which categories, as well.

Recent Posts Default Style

August 4th, 2022|Kommentare deaktiviert für Stundenpläne!!

Liebe Schülerinnen und Schüler, hier findet Ihr bereits die Stundenpläne für das kommende Halbjahr. Ehe es am nächsten Mittwoch wieder losgeht, wünschen wir Euch noch ein paar schöne und sonnige FERIENTAGE! Wir freuen uns auf Euch!

August 4th, 2022|Kommentare deaktiviert für Begrüßung zum neuen Schuljahr

Liebe Schülerinnen und Schüler, liebe Eltern, ich begrüße Sie ganz herzlich zum neuen Schuljahr und hoffe, dass alle die Ferien zur Erholung gut nutzen konnten. Leider werden wir uns mit den Folgen der Corona-Pandemie auch im neuen Schuljahr auseinandersetzen müssen. Unsere neue Schulministerin, Frau Dorothee Feller, hat uns in einem Brief über anstehende Coronamaßnahmen informiert. Diesen Brief leite ich Ihnen hiermit weiter und bitte Sie, die dort genannten Maßnahmen und Hinweise sehr genau zur Kenntnis zu nehmen. Ich möchte mich dem Schlussappell der Ministerin anschließen und wünsche ebenfalls allen einen guten und gesunden Start in das neue Schuljahr!

Erasmus+ – Water and STEAM: Projekttreffen in Paris

Juni 24th, 2022|Kommentare deaktiviert für Erasmus+ – Water and STEAM: Projekttreffen in Paris

Vom 27.03. bis 01.04.2022 nahm eine Gruppe von 8 Schülerinnen und Schülern aus der Jahrgangsstufe 9 unter Begleitung von Frau Stranianek und Frau Heinze an einem internationalen Projekttreffen in Paris teil. Wir waren zum ersten Mal an unserer Partnerschule, dem Collège Thomas Mann im 13. Arondissement im Zentrum der französischen Hauptstadt zu Gast und wurden dort sehr herzlich und engagiert empfangen und betreut.

Nachhaltiges Kochen

Juni 24th, 2022|Kommentare deaktiviert für Nachhaltiges Kochen

Am 21.06. kochten die fleißigen  Schülerinnen und Schüler der THG-goes-green-AG 102 Gläser Marmelade, zerkleinerten massig trockenes Brot zu Paniermehl und stellten mehrere Kilogramm Gemüsebrühe her. Das besondere daran? Alle diese Lebensmittel waren gerettet. Das bedeutet, kooperierende Supermärkte konnten diese nicht mehr verkaufen und stellten sie Foodsharing Radevormwald zur Verfügung.

Recent Posts Thumbnails On Side Style

Recent Posts Date On Side Style

408, 2022

408, 2022

Use In Columns

Fit this shortcode perfectly into your website by using them with our columns shortcode. This shortcode is fully responsive and will look good on any screen.

Erasmus+ – Water and STEAM: Projekttreffen in Paris

Nachhaltiges Kochen

Juni 24th, 2022|Kommentare deaktiviert für Nachhaltiges Kochen

Animation Settings

The Recent Posts Shortcode can have CSS3 animations. This allow the thumbnail image on your post to animate when it comes into the viewport to helps catch the viewers eye.

Complete Set of Options

Every option and description included with the recent posts shortcode is listed below.

• layout – Can be one of these values: thumbnails-on-side, default, or date-on-side. Sets the layout for shortcode.
  • columns – Can be one of these values: 1, 2, 3, 4, 5, or 6. Sets the number of columns to be displayed.
  • number_posts – Accepts a numerical value to show how many posts are displayed. For example, 7.
  • cat_slug – The slug name of the category from which you want the posts to be displayed. Use a comma for multiple categories.
  • exclude_cats – The slug name of the category you want to exclude. Use a comma for multiple categories.
  • thumbnail – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the image thumbnail.
  • title – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the title.
  • meta – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the meta data.
  • excerpt – Can one of these values: yes, or no. This will show or hide the excerpt.
  • excerpt_length – Accepts a numerical value to show how many characters or words your excerpt will be. For example, 15.
  • strip_html – Can be one of these values: yes, or no. True will show or hide HTML content in the excerpt.
  • animation_type – Can be one of these values: none, bounce, fade, flash, shake, or slide. Sets the animation to use on the shortcode.
  • animation_direction – Can be one of these values: down, right, left, or up. Sets the incoming direction for the animation.
  • animation_speed – Accepts a numerical value from .1, which is the slowest, to 1, which is the fastest.
  • class – Add a custom class to the wrapping HTML element for further css customization.
  • id – Add a custom id to the wrapping HTML element for further css customization.

Join The 100,000+ Satisfied Avada Users!

BUY AVADA NOW!