Recent Posts Shortcode

Avada comes packaged with the Recent Posts Shortcode that has 3 different designs to display your recent blog posts. This shortcode has several meta options that allow you to customize the shortcode such as; choose the number of columns from 1-6, number of posts, include or exclude categories, show or hide thumbnails, title, meta, excerpt, excerpt length and more!

3 Different Layouts

Choose from Default, Thumbnail on Side, or Date on Side as your layout. You can also choose the number of columns to be displayed, the number of posts, and which categories, as well.

Recent Posts Default Style

Mai 18th, 2020|Kommentare deaktiviert für Informationen zum Präsenzunterricht

Liebe Eltern, liebe Schülerinnen und Schüler, ab Mittwoch, 03. Juni 2020 wird der Präsenzunterricht lt. beigefügtem Stundenplan beginnen. In dem Stundenplan enthält nur eine grobe Übersicht zu Ihrer Orientierung. Die Klassenlehrerinnen und –lehrer werden noch die genauen Stundenpläne pro Woche Ihnen über die SchulCloud zur Verfügung stellen.

Mitteilung der Schulleitung, 07.05.2020

Mai 7th, 2020|Kommentare deaktiviert für Mitteilung der Schulleitung, 07.05.2020

Liebe Eltern, liebe Schülerinnen und Schüler, wie Sie der Presse vielleicht schon entnommen haben, können einzelne Stufen ab Montag, 11. Mai in die Schule zurückkehren. Allerdings wird es keinen regulären Unterricht nach Stundenplan geben. Grundsätzlich hat bei allen Planungen die ordnungsgemäße Durchführung von Abiturprüfungen bis einschließlich Dienstag, 27. Mai 2020 absoluten Vorrang. Es werden zunächst die Schülerinnen und Schüler der Jahrgangsstufe 11 (Q1) ab Montag, 11. Mai an die Schule zurückkehren. Dazu erhält die Q1 über die SchulCloud kurzfristig nähere Informationen. Die Stufe 10 (EF) wird frühestens ab Mittwoch, 27. Mai 2020, die restlichen Stufen werden frühestens ab Mittwoch, 03. Juni 2020 tageweise in die Schule kommen können. Einen Plan, aus dem ersichtlich wird, an welchen Tagen die verschiedenen Lerngruppen bis zu den Sommerferien Präsenzunterricht haben, werden wir rechtzeitig veröffentlichen.

Wahl des Faches für den Differenzierungsbereich der Klasse 8

April 25th, 2020|Kommentare deaktiviert für Wahl des Faches für den Differenzierungsbereich der Klasse 8

Aufgrund der aktuellen Situation kann leider keine Informationsveranstaltung zur Wahl des Faches für den Differenzierungsbereich der Klasse 8 stattfinden. Nachfolgend finden sich ein Informationsschreiben und die Wahlbögen.

Recent Posts Thumbnails On Side Style

Recent Posts Date On Side Style

1805, 2020

705, 2020

Use In Columns

Fit this shortcode perfectly into your website by using them with our columns shortcode. This shortcode is fully responsive and will look good on any screen.

Wahl des Faches für den Differenzierungsbereich der Klasse 8

Animation Settings

The Recent Posts Shortcode can have CSS3 animations. This allow the thumbnail image on your post to animate when it comes into the viewport to helps catch the viewers eye.

Complete Set of Options

Every option and description included with the recent posts shortcode is listed below.

• layout – Can be one of these values: thumbnails-on-side, default, or date-on-side. Sets the layout for shortcode.
  • columns – Can be one of these values: 1, 2, 3, 4, 5, or 6. Sets the number of columns to be displayed.
  • number_posts – Accepts a numerical value to show how many posts are displayed. For example, 7.
  • cat_slug – The slug name of the category from which you want the posts to be displayed. Use a comma for multiple categories.
  • exclude_cats – The slug name of the category you want to exclude. Use a comma for multiple categories.
  • thumbnail – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the image thumbnail.
  • title – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the title.
  • meta – Can be one of these values: yes, or no. This will show or hide the meta data.
  • excerpt – Can one of these values: yes, or no. This will show or hide the excerpt.
  • excerpt_length – Accepts a numerical value to show how many characters or words your excerpt will be. For example, 15.
  • strip_html – Can be one of these values: yes, or no. True will show or hide HTML content in the excerpt.
  • animation_type – Can be one of these values: none, bounce, fade, flash, shake, or slide. Sets the animation to use on the shortcode.
  • animation_direction – Can be one of these values: down, right, left, or up. Sets the incoming direction for the animation.
  • animation_speed – Accepts a numerical value from .1, which is the slowest, to 1, which is the fastest.
  • class – Add a custom class to the wrapping HTML element for further css customization.
  • id – Add a custom id to the wrapping HTML element for further css customization.

Join The 100,000+ Satisfied Avada Users!

BUY AVADA NOW!